Danas imamo vrlo dobre vijesti!

Nakon mnogo sati, papirologije i sastanaka, gotovo svi generatori Fischer Panda dobili su tipski certifikat Lloyd Registra. To je velika prednost u usporedbi s ostalim evropskim proizvođačima.

Certifikat je priložen i vrijedi sljedećih 5 godina!

Biti priključen bilo gdje – to je moguće sa Hibridnim Backup sistemima Fischer Pande, namijenjenim za Telekom i specijalne aplikacije. Moguć je odabir AC ( izmjeničnih ) ili DC ( istosmjernih) generatora sa:

  • Ekstremno dugačkim servisnim intervalima – do 1500 h rada
  • Data linkom – za upravljanje i nadzor sistema
  • Potpuno automatiziranim načinom rada i nadzora
  • Napravljeno za specijalne aplikacije
  • Lakom i brzom montažom

Idealan ulazak u svijet generatora . Osnovni model generatora uz laku i jednostavnu instalaciju , nudi zavidnu količinu isporučene energije.

Fischer Panda 8000i sa tehnologijom promjenjive brzine je najmanji i najlakši 6kW generator dostupan u zvučno izoliranom kućištu , namijenjen za maksimalnu komociju na brodu .

Fischer Panda je uspjela donjeti prednosti i mogučnosti dizel električnog pogona sa velikih brodova na manja komercijalna i rekreacijska plovila.

Novi Whisperprop Pogon je dizajniran za vlasnike brodova koji žele iskusiti doživljaj električne plovidbe. Pogon isključivo na baterije, paralelni hibridni pogon te generatorom pogonjen sistem su dostupni bilo da želite krstariti ili “pripomognuti” postojećim dizelskim motorima.

Fischer Panda brodski generatori su idealan izbor za profesionalnu plovidbu i jedrenje. Fischer Panda brodski generatori su kompaktni, lagani, tihi te povrh svega vrlo efikasni. Strojne komponente ugrađene su unutar kapsule koja štiti od vibracije te buke prilikom rada. Prilikom pravilne instalacije, radit će praktički neopaženo.

Tihi generator je od nezamjenjive važnosti prilikom lagane plovidbe, kako vam nebi remetio mir. Fischer Panda generator osmišljen je tako da zauzima minimalno mjesta. Pošto benzin nije povoljan u pomorstvu, svi Fischer panda generatori za morsku primjenu pogonjeni su Farymann, Kubota i Mercedes Benz motorima.